Det Obelske Familiefond Informationsmøde

Det Obelske Familiefond besøger Aalborg Universitet og præsenterer deres forskningsstøtteprogrammer og forskningsstrategi

09.10.2017 kl. 13.00 - 15.00

Description

Det Obelske Familiefond og Sparnordfond besøger Aalborg Universitet med henblik på at præsentere deres forskningsstøtteprogrammer og forskningsstrategi til forskerne på AAU.

Det Obelske Familiefond

Det Obelske Familiefond har i en årrække støttet forskningen ved Aalborg Universitet. Fonden ønsker fortsat at bidrage til Aalborg Universitets rolle som en vidensskabende og kulturbærende institution, der skaber teknologisk, økonomisk, social og kulturel udvikling regionalt, nationalt og internationalt. De støtter både grundforskningen og den anvendelsesorienterede forskning. For den anvendelsesorienterede forskning ser de positivt på projekter, som overbevisende redegør for, hvordan forskningens resultater efterfølgende kan implementeres. En forskningsansøgning må kunne tydeliggøre, at ambitionerne og engagementet også er til stede, når projektet er afsluttet. Læs mere om fondet her.

programme

På informationsmødet vil der være oplæg fra Det Obelske Familiefonds administrator Britta Graae angående forskningsstøtteprogrammerne og strategier. Efterfølgende vil der være mulighed for, at forskerne kan stille spørgsmål i forhold til ansøgningsproces mm.

Host

Funding og Projektledelse Kontor